Ročica B.D.F. podatki
Ročica B.D.F.

O NAS

 

Izdelava – Pesjak d.o.o.

B.D.F. Ročice nastajajo v družinskem podjetju Pesjak d.o.o., ob vznožju Julijskih alp, kjer se že vrsto let ukvarjajo z izdelavo visoko tehnoloških izdelkov za mednarodna podjetja v elektro in strojni industriji, ter z logistiko za večje slovenske in tuje partnerje. Kar 95 odstotkov njihovih dolgoletnih partnerjev so tuja podjetja, ki cenijo kvaliteto in zanesljivost njihovih izdelkov. Poleg kakovosti so največje prednosti visoko usposobljene kader, zanesljivost in spoštovanje dogovorjenih rokov.

 

Prodaja in vgradnja AMZS d.d.

AMZS soustvarja mobilnost prihodnosti in stremi k cilju povezovanja rešitev, ki omogočajo mobilnost slehernemu uporabniku. Zato posebno pozornost namenja tudi najranljivejšim v prometu. Prizadeva si, da bi vožnja zanje (p)ostala mogoča in brezkompromisno varna.

AMZS je ekskluzivni prodajalec B.D.F. Ročice, ki bo poskrbel za svetovanje, strokovno vgradnjo in homologacijo. Zato obiščite enega od štirih AMZS Centrov po Sloveniji (Lenart, Ljubljana, Nova Gorica, Otočec) in si zagotovite še BREZPLAČNO AMZS Članstvo za invalide za eno leto.

Varnost pa je povezana tudi z znanjem in izkušnjami, ki vam jih nudi edini poligon v Sloveniji, ki izvaja program varne vožnje za invalide. V varnem okolju in pod okriljem inštruktorjev varne vožnje preizkusite in spoznajte vedenje svojega vozila ob simulacijah kritičnih situacij.

V hibridu Toyota lahko preverite delovanje pripomočkov za vožnjo, tudi delovanje B.D.F. Ročice. Za vse, ki šele vstopate v »klub« voznikov, je tu AMZS Šola vožnje z vozili, prilagojenimi osebam s posebnimi potrebami. Učitelji vožnje se prilagodijo kandidatu, zato je opravljanje usposabljanj mogoče po vsej Sloveniji.Projekt podpira Zveza paraplegikov Slovenije.

»Soustvarjati sodobno mobilnost je odgovorno poslanstvo, ki svojo edinstveno vrednost doseže v primerih, ko naše delovanje posameznikom obrača življenje na bolje. Lepo je delati dobro v dobro vseh. Takrat je razgled boljši in #VidimDlje.«

Maja Ambrož, vodja Tržnega komuniciranja, AMZS

Ročica B.D.F. podatki