Ročica B.D.F. podatki
Ročica B.D.F.

VGRADNJA
IN UPORABA

 

VGRADNJA

Za uporabo B.D.F. Ročice potrebujete vozilo z avtomatskim menjalnikom, kar pa je edini pogoj za namestitev, druge prilagoditve avtomobila niso potrebne.
Ob vgradnji se upravljanje vozila ne spremeni, saj je dostop do pedalov za plin in zavoro neoviran, torej lahko vozilo uporabljajo tudi ljudje brez gibalne omejenosti svojih nog. Glavni nosilec pasnice B.D.F. Ročice privijačimo pod nosilne sani sedeža (uporabimo obstoječe vijake sani). Posebno oblikovan vzdolžni nosilec omogoča prilagajanje različnim vozilom, zato je mogoče naknadno nastavljanje Ročice, hkrati pa je po morebitni demontaži Ročice vozilo v prvotnem stanju, brez kakršnih koli poškodb na oblogah ali drugih delih vozila.

UPORABA

S pomočjo B.D.F.. Ročice invalid-voznik upravlja svoje vozilo ročno – z Ročico dodaja plin (pomik nazaj) in zavira (pomik naprej). Posebej pomembno z vidika varnosti pa je to, da obeh funkcij ni možno uporabiti sočasno.

SODELOVANJE
IN DISTRIBUCIJA

 

Naš cilj je še omogočiti svobodo mobilnosti.
Skupaj z vami želimo pomagati vsem invalidom sveta, ki so bili še do včeraj prepričani, da nikoli več v življenju ne bodo samostojno vozili avtomobila. Z B.D.F. Ročico spreminjamo svet in ga delamo prijaznejšega. Skupaj pokažemo, da nam ni vseeno.
Iščemo iskrena partnerstva s podjetji in posamezniki, ki bodo prevzeli vlogo posrednika oziroma zastopnika ali agenta, ki kupcem na določenem trgu omogoča dostop do B.D.F. Ročice. Svojim poslovnim partnerjem nudimo pomoč in podporo na vseh nivojih, obenem pa razvijamo nove izdelke za pomoč invalidom.

NAROČILO

 

Spoštovani! Z največjim veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri ročice za vaše vozilo. V kolikor želite dobiti ponudbo za nakup ročice za vaše vozilo prosim sledite naslednji povezavi.

V kolikor imate dodatna tehnična vprašanja nam prosim pišite na: bdf@amzs.si
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

NAROČILO

Hitro in enostavno kot še nikoli. Zaradi varovanja osebnih podatkov, vas prosimo da nam na email: bdf@amzs.si sporočite spodnje podatke in poslali vam bomo številko vašega naročila.
Prosim vas sporočite nam: vaše ime, priimek ter datum naročila.

VZDRŽEVANJE

 

Vzdrževanje B.D.F. Ročice je za uporabnika razmeroma nezahtevno in enostavno. Vzdrževanje B.D.F. Ročice s strani uporabnika naj bo omejeno na; zunanje čiščenje izdelka s suho krpo ter skrb za lesene dele izdelka. V nobenem primeru uporabnik izdelka ne sme posegati v sestavne dele izdelka, oziroma spreminjati nastavitve izdelka ali njegovo pritrditev v vozilu.

Ker je B.D.F. Ročica 100% mehanski izdelek, brez elektronskih komponent, zgrajeni iz več sestavnih delov je pomembno predvsem pooblaščeno vzdrževanje in redno servisiranje gibajočih delov izdelka. Vsakoletno redno servisiranje in pregled pri pooblaščenem serviserju je tudi pogoj za ohranjanje 5 letne garancije. S tem se podaljša življenjska doba B.D.F. Ročice, večja pa je tudi zanesljivost njenega delovanja.

NADOMESTNI DELI

Kakovost in vaša varnost sta na prvem mestu. Zagotavljamo vam, da vsi naši pooblaščeni serviserji uporabljajo izključno originalne kakovostne nadomestne dele, ki so bili posebej ustvarjeni za B.D.F. Ročico. Tako ste lahko prepričani, da popravila ohranjajo prvotno zmogljivost, zanesljivost in varnost B.D.F. Ročice. Še več, naša mreža pooblaščenih partnerjev zagotavlja, da na določen nadomestni del ne boste čakali dolgo. Vsak originalni nadomestni del ima dvoletno garancijo, njegovo dostavo vam preko logističnega partnerja TNT zagotavljamo v 48h od dneva naročila.

Za naročilo na servisni pregled kontaktirajte vašega najbližjega pooblaščenega partnerja (AMZS d.d. v Sloveniji), oziroma nam pišite na bdf@amzs.si

Opozorilo!

V kolikor lastnik B.D.F. Ročice le-te ni vzdrževal skladno z navodili proizvajalca, garancija preneha veljati, lastnik pa bo moral stroške za popravilo nositi sam.

X

ŽELIM POSTATI DISTRIBUTER